Συγχρονισμός ημερολογίων και υπενθυμίσεις
Συνδέστε εξωτερικό ημερολόγιο
Ενότητα με τίτλο «Συνδέστε εξωτερικό ημερολόγιο»Όταν είναι διαθέσιμος συγχρονισμός Google Calendar ή Microsoft Outlook:
- Ανοίξτε το Calendars και επεξεργαστείτε το ημερολόγιο Doublewire.
- Ανοίξτε το Synchronization.
- Για τη Google, επιλέξτε Connect Google, ελέγξτε τη σύνοψη πρόσβασης και μετά επιλέξτε Continue to Google. Για τη Microsoft, επιλέξτε απευθείας την αντίστοιχη ενέργεια σύνδεσης.
- Συνδεθείτε στον πάροχο και εγκρίνετε την πρόσβαση που ζητείται.
- Επιλέξτε ημερολόγιο παρόχου που μπορείτε να επεξεργαστείτε.
- Αποθηκεύστε.
Η σύνδεση παρόχου ανήκει στο άτομο που συνδέθηκε. Μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για άλλα κατάλληλα ημερολόγια Doublewire του ίδιου ατόμου, αλλά όχι από άλλο μέλος.
Η πρόσβαση στις ενέργειες συγχρονισμού εξαρτάται από τον τύπο του ημερολογίου Doublewire:
- Για προσωπικό ημερολόγιο, πρέπει να είστε ο κάτοχός του και ο ρόλος σας να περιλαμβάνει Create/Edit Calendar Events.
- Για κοινόχρηστο ημερολόγιο, ο ρόλος σας πρέπει να περιλαμβάνει Manage Calendars and Sharing.
Αυτές οι απαιτήσεις ισχύουν όταν συνδέετε ή αλλάζετε τον συγχρονισμό, επιλέγετε Sync now ή Stop sync και επιλύετε διενέξεις συγχρονισμού.
Για τη Google, το Doublewire διαβάζει τα ημερολόγια που είναι διαθέσιμα σε εσάς, ώστε να επιλέξετε ένα που μπορείτε να επεξεργαστείτε. Στη συνέχεια διαβάζει και αποθηκεύει τα στοιχεία συμβάντων αυτού του ημερολογίου στο επιλεγμένο ημερολόγιο Doublewire και μπορεί να δημιουργεί, να ενημερώνει ή να διαγράφει συμβάντα του παρόχου όταν κάνετε την αντίστοιχη αλλαγή στο Doublewire.
Ο πρώτος συγχρονισμός εισάγει τα υπάρχοντα συμβάντα. Οι επόμενες αλλαγές κινούνται συνήθως και προς τις δύο κατευθύνσεις. Χρησιμοποιήστε το Sync now όταν θέλετε πλήρη έλεγχο ανάκτησης.
Σταματήστε τον συγχρονισμό ή αφαιρέστε αντιγραμμένα συμβάντα
Ενότητα με τίτλο «Σταματήστε τον συγχρονισμό ή αφαιρέστε αντιγραμμένα συμβάντα»Επιλέξτε Stop sync για να σταματήσετε τη μεταφορά αλλαγών και προς τις δύο κατευθύνσεις. Τα υπάρχοντα συμβάντα παραμένουν στο Doublewire και στο ημερολόγιο του παρόχου, ενώ ο συνδεδεμένος λογαριασμός παραμένει διαθέσιμος για άλλα ημερολόγια Doublewire.
Για να αφαιρέσετε από το Doublewire συμβάντα που αντιγράφηκαν, χωρίς να διαγράψετε τα πρωτότυπα στο Google Calendar, σταματήστε πρώτα τον συγχρονισμό. Στη συνέχεια ανοίξτε κάθε αντιγραμμένο συμβάν στο Doublewire και χρησιμοποιήστε την ενέργεια Delete. Ο ρόλος σας πρέπει να περιλαμβάνει Delete Calendar Events. Πρέπει επίσης να μπορείτε να επεξεργάζεστε συμβάντα σε αυτό το ημερολόγιο. Σε κοινόχρηστο ημερολόγιο, το Manage Calendars and Sharing καλύπτει αυτή την απαίτηση πρόσβασης στο ημερολόγιο.
Η αφαίρεση του Doublewire από τις συνδέσεις του Λογαριασμού σας Google ανακαλεί την άδεια από την Google, αλλά δεν διαγράφει συμβάντα που έχουν ήδη αντιγραφεί στο Doublewire. Επανασυνδέστε τον λογαριασμό παρόχου αν λήξει η εξουσιοδότηση και θέλετε να συνεχιστεί ο συγχρονισμός.
Επιλύστε μια διένεξη
Ενότητα με τίτλο «Επιλύστε μια διένεξη»Αν η ίδια ομάδα πεδίων συμβάντος άλλαξε διαφορετικά και στα δύο σημεία, το Doublewire δεν αντικαθιστά καμία έκδοση χωρίς ενημέρωση. Ανοίξτε την ενότητα συγχρονισμού, ελέγξτε τη διένεξη και επιλέξτε ποια τιμή θα διατηρηθεί. Αλλαγές σε διαφορετικές ομάδες πεδίων μπορούν να συνδυαστούν αυτόματα.
Κατανοήστε τις επιλογές υπενθύμισης
Ενότητα με τίτλο «Κατανοήστε τις επιλογές υπενθύμισης»- Τα Event reminders είναι προεπιλογές από άτομο που μπορεί να επεξεργαστεί το συμβάν.
- Τα My reminders είναι ιδιωτικά για εσάς και δεν αλλάζουν τις επιλογές άλλου συμμετέχοντα.
Για να αλλάξετε τις υπενθυμίσεις σας, ανοίξτε συμβάν στο οποίο συμμετέχετε και επιλέξτε Use event reminders, Custom reminders ή Off. Οι προσαρμοσμένες υπενθυμίσεις επιτρέπουν έως πέντε χρόνους παράδοσης.
Η παράδοση μπορεί να χρησιμοποιεί το πάνελ ειδοποιήσεων, browser push ή email, ανάλογα με τις επιλογές στο Profile > Notification preferences.
Αναβάλετε μια υπενθύμιση
Ενότητα με τίτλο «Αναβάλετε μια υπενθύμιση»Ανοίξτε μια μη αναγνωσμένη υπενθύμιση στο πάνελ ειδοποιήσεων, επιλέξτε το ρολόι της και μία διαθέσιμη καθυστέρηση. Η αναβολή δεν είναι διαθέσιμη μετά την έναρξη του συμβάντος, μετά την ανάγνωση ή αφού χάσετε την πρόσβαση.